Cumbre Vieja Naturpark

Et imponerende landskab af stor arkæologisk betydning

Cumbre Vieja Naturpark strækker fra den centrale del og til den sydlige del af øen La Palma. Her kan man opleve både forhistoriske og nylige vulkanske lag, som stammer fra vulkanen Teneguía's udbrud i 1971. På nogle af vulkanerne i Cumbre Vieja Naturparken findes ydermere flere forskellige beskyttede plante- og dyrearter. Fyrreskoven, som dækker en stor del af parken, danner en smuk kontrast til jordens mørke farve.

En tur til fods mellem vulkanerne på La Palma

Den bedste måde at få indsigt i vulkanernes aktiviteter på La Palma og samtidig opleve naturen i Cumbre Vieja Naturparken, er via en rute, som går hele vejen gennem parken fra nord til syd. Ruten er kendt som "Vulkanruten" og går forbi alle de vigtigste vulkankegler. På denne sti, som ikke er egnet til nogen form for køretøjer, får man en helt unik udsigt serveret til La Palma og de nærmestliggende øer.

Højde
260 m
Flora interest
Catering
Parking
Perfoming center
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Breña Alta, Breña Baja, Villa de Mazo, El Paso, Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
10
262
10045