Charco de los Clicos

En sø inde i et vulkansk krater på Lanzarote

På vestkysten af Lanzarote, tæt ved Yaiza, findes et landskab fuld af kontraster. Det er her, at den gamle vulkan stikker op af Atlanterhavet og danner søen, der er bedre kendt som el Charco de los Clicos, som er udnævnt som naturreservat. Vandet i søen er helt grønt på grund af algerne på bunden, og det står i kontrast til det sorte sand på El Golfo-stranden, som ligger kun 100 meter fra søen, og til himlen og havets blå farver.

Et vulkansk landskab ved havet, som man kan nyde synet af

Hvis man vil nyde udsigten fuldt ud, er det bedst at tage hen til udsigtspunktet på El Golfo, især sidst på dagen, hvor der er en udpræget stemning af fred og ro. Der er en vej, som fører fra parkeringspladsen og udsigtspunktet ned til stranden, og her kan man helt tydeligt kan opleve det specielle vulkanske landskab ved Charco de los Clicos og se solnedgangen ud over havet.

Højde
5 m
Trekking routes
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
3
10
262
10045