Barranco del Infierno-kløften

Smukt landskab af overvældende natur

Kløften Barranco del Infierno, der har fået navn efter sit stejle udseende, er et beskyttet naturområde beliggende i området Adeje i den sydøstlige del af Tenerife. Sammen med andre kløfter og klipper i området udgør de det specielle naturreservat Barranco del Infierno, som er et smukt landskab af imponerende natur med stor biologisk diversitet, og et sted hvor man kan finde mange forskellige endemiske arter. Blandt fuglene er det værd at fremhæve glenten, ravnen, tårnfalken eller skråpen. Dette naturreservat har også en stor arkæologisk værdi med masser af huler med interessante stengraveringer.

Træng ind i kløften, og følg stien

Med det formål at bevare området og ikke forstyrre udviklingen af arterne, der findes på dette fantastiske sted, er adgangen til stien i Barranco del Infierno i øjeblikket begrænset til 300 personer dagligt, og det er derfor nødvendigt at reservere på forhånd. I dette imponerende naturområde kan den besøgende opdage det fantastisk landskab under den tre timers lange rute, der ender i et vandfald med en højde på mere end 200 meter – en uforglemmelig belønning. Det anbefales at iføre sig passende fodtøj og gennemføre ruten på mindre varme dage.

Flora interest
Parking
Trekking routes
Public transport
Wildlife interest
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
1
10
262
10045