Øer til udendørs sport

Det kanariske øhav er et sandt paradis at dyrke ekstremsport i – eller blot nyde udendørslivet i. Ud over fordelene ved klimaet med gennemsnitstemperaturer på mellem 19 og 24 ºC hele året rundt indbyder øernes landskaber og højder til at dyrke sport til lands, til vands og i luften. Det er en respektfuld, sund og bæredygtig måde at nyde den spektakulære natur på De Kanariske Øer på.

Contenido

Cykling

De Kanariske Øer byder på et enormt varieret terræn, hvor man kan dyrke denne sportsgren: bjergveje, ruter gennem skove, forrevne landskaber eller vulkanske pas med alle slags skråninger, hvor cyklen bliver den perfekte ledsager til at udforske de fantastiske omgivelser med. 

Uanset den valgte disciplin, om det er landevejscykling, mountainbike eller bbt, finder man som cykelentusiast en perfekt rute, uanset om man er amatør eller er taget hertil for at deltage i en af de mange konkurrencer for professionelle, der afholdes på stedet hvert år. Og det er ikke nødvendigt at slæbe sit eget udstyr med, for det er let at finde udlejningsfirmaer, hvor man kan leje det nødvendige til at komme i gang med at trampe i pedalerne. Der findes endda hoteller, som lejer cykler ud som et supplement under opholdet. 

Título

Nyd cykling helt naturligt

Imagen
18:39
Título
Extremosfera, Trail Running
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
00:00
Título
Vandrestier - La Extremosfera Naturreservat
Vídeo
Póster
Deportes-Poster-Trail
Deportes-Poster-Trail
Tipo
Ancho completo
Contenido

Paragliding

Da der konstant er passatvinde i de høje og mellemhøje områder på øerne, kan man flyve under de bedste forhold hele året. De Kanariske Øer har et stort antal startpunkter, man kan flyve fra. Selvom man ikke behøver at være professionel for at flyve en tur, er det vigtigt at sætte sig i kontakt med nogle af de mange foreninger og skoler, der kan give den bedste information om paragliding på øerne. Det er en kæmpe oplevelse og en perfekt mulighed for at nyde en helt uforglemmelig udsigt.

Imagen
Contenido

Klatring

Den vulkanske natur på De Kanariske Øer danner basis for et glimrende klatreterræn til alle former for klatring. Uanset om man dyrker klassisk, blandet, kunstig eller sportsklatring, er der på et lille område et stort udvalg af klippeformationer, som er egnede til klatring pga. deres form og sammensætning, så man kan øve sig på forskellige overflader på en og samme dag. Det er vigtigt at bemærke, at der er ruter for alle niveauer, fra begyndere til professionelle. 

Contenido

Orienteringsløb

Det er en ekstra fornøjelse at få mulighed for at nyde de mange smukke landskaber på De Kanariske Øer, når man dyrker eventyrsport som orienteringsløb. Den kanariske topografi er en reel udfordring for dem, der brænder for denne disciplin, som tiltrækker flere og flere udøvere hver dag. Den konstante variation i niveauer, de forskellige typer terræn og højderne betyder, at der er et stort antal ruter, som man kan bruge til at   udforske og øerne med. 

Contenido

Trailløb

Der er ingen tvivl om, at de løbere, der kommer til De Kanariske Øer, virkelig er heldige at kunne nyde så smukke ruter, som dem de finder her. En opdagelse, der gøres skridt for skridt. Det er ikke for ingenting, at De Kanariske Øer er blevet skueplads for så berømte internationale konkurrencer som Transvulcania, der har været afholdt siden 2009 på La Palma, eller den krævende Transgrancanaria, der krydser øen fra nord til syd og er en af de vigtigste begivenheder i hele verdens sportskalender.

Imagen