Ferie med familien

Tag børnene med til De Kanariske Øer

Hvis man ønsker sig en anderledes og sjov familieferie, er De Kanariske Øer det bedste valg. Øerne har alt, hvad der behøves, for at de små kan more sig: vandparker, temaparker, friluftsaktiviteter, perfekte børnevenlige strande og muligheden for uforglemmelige oplevelser og eventyr.

Contenido

De Kanariske Øer byder på et imponerende udvalg af forskellige vandparker og temaparker, hvor både store og små kan være sikre på at have det sjovt. 

Contenido

Alle øernes vandparker er virkelig herlige, men der er en, man ikke må gå glip af, hvis man rejser til Tenerife med børn. Siam Park er Europas største vandpark og en af de bedste i verden. Et dagsbesøg i parken er en uforglemmelig oplevelse og simpelt hen et must. 

I Aqualand Costa Adeje (Tenerife) kan man udover at nyde fantastiske swimmingpools og vandrutsjebaner se et delfinshow, der er blevet klassificeret som verdens bedste af IMATA (International Marina Animal Trainers’ Association). Vandparken Aquapark Costa Teguise, Lanzarotes største vandpark, tilbyder paintball for børn og voksne, forskellige lejraktiviteter og ludotek, samt meget andet.
 

Contenido

De Kanariske Øer byder også på zoologiske haver og akvarier, hvor børn kan opleve et væld af forskellige eksotiske dyr på tæt hold. 

Loro Parque (Tenerife) er den mest populære og tilbyder blandt andet et helt unikt spækhuggershow, verdens største samling af papegøjer og et fantastisk ”pingvinarium”, en fuldstændig rekonstruktion af disse havfugles naturlige habitat. I akvariet Poema del Mar (Gran Canaria) finder man udstillingen Deep Sea med verdens største glasrude, hvor man bliver taget med ind i havets dyb. I Palmitos Park (Gran Canaria) vil selv de mindste blive fascinerede af den botaniske have, som huser De Kanariske Øers største samling af orkideer og en zoologisk have. Og i Oasis Wildlife (Fuerteventura) får man følelsen af eventyr med elefanter, krokodiller, elegante giraffer og søløver.
 

Contenido

Alle børn elsker en stranddag med familien: en hel dag, hvor man leger, bygger sandslotte, kaster sig i bølgerne, dykker og svømmer, mens man ind imellem kan man nyde en kold juice eller sodavand i skyggen af et palmetræ. 

De Kanariske Øers strande er perfekte til at tilbringe hele familiens ferie der, fordi de fleste af dem råder over de nødvendige tjenester og livreddere, hvilket garanterer de badenes sikkerhed konstant.