Hvad skal man lave i august på De Kanariske Øer?

Hvis man vil slippe for hedebølgen i august, er løsningen at rejse til De Kanariske Øer. På et tidspunkt, hvor de fleste af Europas lande lider under høje sommertemperaturer, er det muligt at nyde et mildt og behageligt klima på De Kanariske Øer. August måned på De Kanariske Øer er en af de bedste til at beundre nattehimlen, få nye hobbyer og lære mere om nogle af de ældste og mest forankrede kanariske traditioner.

Contenido

Hvert år i denne måned kan man opleve en af de mest spektakulære meteorbyger, Perseiderne, som på De Kanariske Øer let kan observeres fra et af de tre Starlight Reserves, der er en certificering, som kun gives til områder, hvor man kan se himmelhvælvet i sin reneste form uden lysforurening fra byer og fly.

 

Contenido

Når det er virkelig varmt, ønsker man ikke at opholde sig for langt fra poolen eller havet. Men med et mildt og behageligt klima som på De Kanariske Øer giver solen ikke kun mulighed for at tilbringe en god dag på stranden, den kan også være en glimrende ledsager på ture i bjergene eller en shoppingtur.

Contenido

På De Kanariske Øer fejrer man adskillige pilgrimsfærder og religiøse højtider i august, herunder optoget Bajada de la Rama de Agaete (Gran Canaria) til ære for Virgen de las Nieves, en stor festival, hvor folk går rundt i byens gader i takt til musikken, danser og vifter med grene ("ramas"), indtil man når havet. På Tenerife går tusindvis af pilgrimme midt om natten til Candelaria-basilikaen for at ære Virgen de Candelaria, der er skytshelgen for De Kanariske Øer, ofre til hende og tilbede billedet af hende. Det er to begivenheder, der forener lidenskab og tradition.

August er en måned, hvor der ikke er mangel på folkefester: Vará del Pescao i Arinaga (Gran Canaria) med den populære sardinfest, eller den flere hundrede år gamle Tenerife-festival, Los Corazones de Tejina, med enorme hjerter fremstillet af kager, blomster og frugter, er blot nogle af de begivenheder, du kan opleve, hvis du er på De Kanariske Øer.