Hvad skal man lave i februar på De Kanariske Øer?

Det milde klima på De Kanariske Øer gør det muligt at nyde solen på en fantastisk strand, selv i årets koldeste måneder som f.eks. i februar. Man kan lægge de mest romantiske planer for valentinsdag eller opleve den allermest populære kanariske folkefest, karnevalet.

Contenido

Murgas (gadebands), mogollones (nattefester), fabelagtige galafester, gader fulde af udklædte mennesker og paradeoptog er centrum for den allervigtigste kanariske folkefest, der kan opleves i en festlig, glad og tryg atmosfære. Den begivenhed, man ser mest frem til ved karnevallet er uden sidestykke kåringerne Gala de la Reina del Carnaval på Tenerife og Gala Drag Queen i Las Palmas de Gran Canaria, hvor man vælger de personer, der skal være karnevallets ansigt udadtil.

Og det hele foregår i De Kanariske Øers største attraktion – det skønne klima og de behagelige temperaturer.
 

 

Contenido

De Kanariske Øer er en ideel destination for alle par, der ønsker at fejre en anderledes valentinsdag med masser af romantik på charmerende hoteller, vige med vulkansk sand, endeløse paradisiske strande og landskaber med vild natur. Øerne har rigeligt med attraktioner, der kan gøre det til en uforglemmelig dag.

 

Contenido

Mandeltræernes smukke hvide og lyserøde blomster er et mageløst syn. Det er det rette tidspunkt på året at opleve det på – både til fods eller på cykeludflugter. Via vandreruter, familiestier og oven i købet gastronomiske ruter kan man nyde dette unikke blomsterflor og beundre landskaber som lavamarkerne i Santiago del Teide (Tenerife), de grønne skråninger i Puntagorda (La Palma) eller bjergene i Tejeda (Gran Canaria). Alle steder får man i forbindelse med festlighederne til ære for mandeltræet god lokal vin, søde sager baseret på mandler og lokalkolorit.