Hvad skal man lave i januar på De Kanariske Øer?

Det er muligt at starte det nye år med at flygte fra kulden og i stedet nyde strand, sol og natur takket være de altid varme og behagelige temperaturer på De Kanariske Øer.

Contenido

Intet er bedre end at bade i krystalklart vand for at starte året med fornyet energi. At tage en dukkert den 1. januar er allerede blevet en tradition, som på stranden Las Canteras i Las Palmas de Gran Canaria er blevet en superpopulær måde at hilse nytåret velkommen på.

 

Contenido

De Kanariske Øer har en rig musikkultur. Et godt bevis herfor er Den Internationale Musikfestival på De Kanariske Øer, der kickstarter musiklivet i Europa. Festivalen er med sine mere end 30 år på bagen blevet en benchmark for klassisk musik og et samlingspunkt for orkestre fra hele verden i januar og februar, hovedsageligt på Gran Canaria og Tenerife.

Koncerterne afholdes i nogle af øernes mest unikke og karakteristiske bygninger: Alfredo Kraus-auditoriet på Gran Canaria, der er opkaldt efter den verdenskendte kanariske tenor, og Adán Martín-auditoriet på Tenerife, der er den berømte arkitekt Santiago Calatravas værk.
 

 

Contenido

Hver af De Kanariske Øer byder på et kæmpe udvalg af naturområder, hvor man kan hvile sig og komme til kræfter oven på julen. Vulkaner, urgamle skove, paradisiske strande med roligt vand, klitter og den klareste og mindst lysforurenede himmel i Europa til stjernekiggeri gør øerne til et af de mest betydningsfulde og spektakulære økosystemer i verden. Et sted fuldt af energi, som er lige perfekt at rejse til uanset tidspunktet på året.