Hvad skal man lave i juli på De Kanariske Øer?

Juli måned er perfekt til at drage fordel af det milde klima på De Kanariske Øer og slippe for de høje temperaturer andetsteds i sommermånederne. Alt imens du drager fordel af dagslyset til at udforske den vidunderlige kanariske natur, lære om den lokale kultur, dyrke sport, finde den ideelle strand eller besøge små byer fulde af charme og tradition.

Contenido

Et af de klassiske feriedilemmaer opstår i løbet af juli måned på De Kanariske Øer – skal man tage på landet eller på stranden? Brug de lange dage med lys til at vandre gennem naturen og udforske de smukke landskaber, som øerne byder på, eller nyd solen, sandet og havet på en af de utallige strande – bystrande med alle mulige faciliteter eller fjerntliggende bugter, hvor du kan glemme alt om resten af verden ... Et stort dilemma, som nemt løses ved, at man gør det hele.

 

Contenido

På øen La Graciosa, den mindste og østligst beliggende af De Kanariske Øer, afholder man i juli festlighederne til ære for havets skytshelgen med et følelsesladet optog, som alle lægger liv og sjæl i. Det er en længe ventet begivenhed som den, der afholdes i Puerto de la Cruz på Tenerife, hvor disse folkefester fejres med en sådan intensitet, at de hvert år tiltrækker tusindvis af mennesker fra forskellige dele af øgruppen. Religiøs lidenskab og sømandsstemning præger en glad og farverig folkemængde.

 

Contenido

I løbet af denne årstid blæser passatvindene blidt og konstant og giver perfekt fremdrift. De er lige værdsat af sejlere og vandsportsudøvere. Amatører og professionelle kan betvinge bølgerne for sejl eller ved at bruge drager, og på dette tidspunkt af året afholdes der mange velansete windsurfing- og kitesurfingkonkurrencer på øerne.