Hvad skal man lave i marts på De Kanariske Øer?

Det længe ventede forår kommer til De Kanariske Øer, selvom det her opleves lidt anderledes, da der er forårsstemning året rundt. Temperaturerne er altid milde og behagelige, så det er bedst at have sandaler på for at nyde en dag på stranden, mens man i andre lande stadig er pakket ind i trøjer og frakker.

Contenido

De Kanariske Øer modtager folk, der holder af hav og strand, med åbne arme. På de otte øer finder man adskillige spots, hvor man kan surfe og fange de bedste bølger. De mest populære øer at dyrke denne spændende sport på er Fuerteventura og Lanzarote, hvor der er store og lange bølger. Men man skal ikke glemme Gran Canaria og Tenerife med de højt besungne bølger, der er meget værdsat af surfeksperter, selvom mange af de kanariske strande i bund og grund byder på bølger til alle niveauer. 

Surfing på De Kanariske Øer er blevet en stor attraktion for professionelle udøvere på højt plan, der hvert år deltager i vigtige internationale mesterskaber, såsom ASP WQS eller Red Bull Rival. 
 

 

Contenido

Morskab måles i smil – og i endnu højere grad, hvis man ler sammen. De Kanariske Øer byder på forlystelsesparker, som man kan besøge sammen med familie og venner. Her kan man suse af sted for fuld fart i vandrutsjebaner, se spækhuggershows eller opleve en by fra Det Vilde Vesten, bare for at tage nogle eksempler. Man kan også besøge zoologiske haver og akvarier, forlystelsesparker som Sioux City eller Angry Birds Activity Park og vandlande som den imponerende Siam Park, der er den største i Europa og en af de bedste på verdensplan.

Contenido

Når natten melder sin ankomst, afsluttes dagen med utrolige solnedgange. Nogle af de steder, hvor man kan nyde de smukkeste solnedgange, er den meget smukke Famara-strand (Lanzarote), når det er ebbe, La Restinga (El Hierro), ved Mar de las Calmas eller den vilde Benijo-strand (Tenerife), der er blevet foreviget et utal af gange.