Hvad skal man lave i november på De Kanariske Øer?

November er den perfekte måned til at slappe af og lade op, inden det går løs med juleaktiviteterne. Når man rejser til De Kanariske Øer på dette tidspunkt, får det vinteren til at virke meget fjern, da den gennemsnitlige temperatur på 24 °C og de ni timers solskin om dagen gør det muligt fortsat at nyde havet, sandet og den klare himmel, på trods af, at vinteren står for døren.

Contenido

Bølgerne er høje i november, som er en af de bedste måneder at surfe på. Man kan tage sine første spæde skridt inden for denne sport sammen med de professionelle, uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt man har et bræt eller ej, da der på øerne er masser af steder, som tilgodeser fans af denne sport og udlejer udstyr. 

 

Contenido

Det behagelige klima på De Kanariske Øer giver mulighed for slentreture langs kysten og en dukkert i havet, selv i slutningen af november. De lune temperaturer indbyder til, at man udforsker de hvide, gyldne eller sorte sandstrande. Glem ikke din badedragt og solcremen, når du pakker.

 

Contenido

Hvert år i november har der i over 30 år været hundredvis af mennesker på stranden El Burro på Fuerteventura med farvestrålende drager, som oplyser himlen til en glad og munter festival, der samler mennesker fra hele Europa.