Morskab i havet

Opdag De Kanariske Øers kyster

Strandene er uden tvivl en af De Kanariske Øers vigtigste attraktioner. Strandene er sikre og byder på roligt, krystalklart vand og alle tænkelige faciliteter og aktiviteter. Strandtilbuddene er så varierede, at alle kan finde lige præcist, hvad de ønsker sig på deres ferie: afslapning, sol, underholdning, hvile eller adrenalin-kick med vandsportsaktiviteter.

Contenido

Det varme klima på De Kanariske Øer gør, at vandtemperaturen ligger på 20ºC hele året med et gennemsnit på 18ºC i februar og 23ºC og i august. Derfor kan man altid have lyst til at kaste sig i de turkisblå bølger ved stranden eller i de naturlige pools. Alle årets dage kan man få ny energi med en opfriskende dukkert eller slappe af med at betragte de imponerende solnedgange, som De Kanariske Øers kyster byder på.

Contenido

På grund af de milde og konstante passatvinde kan man ved De Kanariske Øer kan finde de perfekte bølger til at dyrke surfing. Og de er ikke kun perfekte til surfing. Det kanariske øhav er nemlig også det perfekte sted til at dyrke windsurfing, kitesurfing, paddlesurf eller bodyboarding, og øerne lægger derfor ofte strande til et utal af anerkendte internationale mesterskaber.

Contenido

På grund af De Kanariske Øers karakteristiske geografi og deres vulkanske oprindelse er havbundene utroligt rige på fauna og flora. Hvis man vælger at dykke med snorkel, vil man opleve en eksplosion af farver og opdage ejendommelige vulkanske former, som er flere tusind år gamle. Hvis man ønsker at starte med at dyrke vandsport, finder man et bredt udvalg af skoler, hvor man kan leje materiale og få vejledning og anbefalinger fra de bedste professionelle, som vil hjælpe med planlægningen af aktiviteterne.   

Contenido

I de kanariske have findes der op til 30 forskellige hvalarter frie og i deres naturlige omgivelser. Det rene og gennemsigtige hav, den rige flora og fauna, samt tidevandets og strømmenes karakteristika gør, at øhavet er en yndet destination for at se delfiner og hvaler, som har deres permanente opholdssted her.

Contenido

Hvis man er vild med eventyr, kan man finde masser af muligheder for underholdning og aktiviteter ved kysterne: fra kajaksejlads til udforskning af næsten utilgængelige huler og grotter. En anderledes måde at opleve de bemærkelsesværdige landskaber og øernes vulkanske oprindelse fra et helt nyt perspektiv. En uforglemmelig oplevelse.