Nattelivet på De Kanariske Øer

Oplev natten på de solrige øer

De Kanariske Øer er et paradis, hvor fred og ro går i hånd i hånd med nattelivet. Et vidunderligt sted, hvor du kan finde den fred, du behøver for at komme lidt væk fra rutinen, uden dog at glemme at få lidt fest og farver.

Contenido

Øernes natteliv er koncentreret i mange forskellige områder. På Lanzarote, for eksempel, har vi Puerto del Carmen, Playa Blanca eller Costa Teguise, hvor du kan finde adskillige steder at gå ud og få en drink. På Fuerteventura har vi i den nordøstlige del af øen Corralejo, som er en referent inden for nattelivet, samt Puerto del Rosario.  Gran Canaria byder på et bredt udbud af nattelivsmiljøer, hvoraf du ikke må gå glip af øens hovedstad, Las Palmas, samt Playa del Inglés og Maspalomas. Og hvis vi taler om Tenerife, er Puerto de la Cruz og Playa de las Américas de steder, hvor der er mest natteliv. Også på mindste og fjerneste øer som La Gomera, La Palma eller El Hierro er det muligt at finde godt natteliv.

Contenido

Gastronomien er en integreret del af den kanariske kultur, hvilket også fremgår af det brede udvalg af restauranter med lokal gastronomi. Der findes naturligvis også adskillige restauranter, hvor man kan nyde internationale madretter, og man kan også finde velrenommerede Michelin-restauranter. Om formålet er romantik for to eller hyggeligt samvær med vennerne, er en lækker middag en fantastisk måde at starte en uforglemmelig aften på.

Contenido

Takket være den behagelige temperatur hele året og den skyfrie himmel er det helt almindeligt efter middagen at sætte sig og nyde aftenen på en fortovscafé ved havet. Man kan finde mange steder at nyde en drink, lige fra en livlig ”chill out” på stranden eller stille og roligt på hotellet, hvor man kan nyde en vidunderlig udsigt og betragte stjernerne på en af Europas reneste himmelhvælvinger. 

Contenido

Som aftenen skrider frem, stiger nattelivet i styrke, og musikken spiller op. De Kanariske Øers barer og diskoteker lægger hus og scene til flere af øjeblikkets mest populære DJ’s, et fænomen, som både lokale fans og turister nyder godt af, og nattelivet bærer præg af en festlig stemning i de fyldte og livlige barer og diskoteker. Hvis man elsker jazz eller lokal kanarisk musik, er det også muligt at finde dansesteder, natklubber og koncertsale med det rette udbud.

Contenido

Takket være de særlige skattemæssige forhold er afgiften på forbrugsgoder kun på 7 %, hvilket er meget mindre end i resten af Europa, og priserne på alle typer fritidsaktiviteter er derfor meget lavere, så man kan nyde mere for mindre.