Naturlig wellness på De Kanariske Øer

Få nye kræfter i verdens bedste klima

De Kanariske Øer er det ideelle sted at forkæle krop og sjæl i fantastiske omgivelser. Udover et bredt udvalg af wellness-centre byder øerne på fire naturlige ressourcer til terapeutisk brug, som gør dem til et ægte udendørs spa: vandet, luften, solen og sandet.

Contenido

Deres eksplosive natur sammen med en bred erfaring inden for wellness-turisme gør øerne til det ideelle sted at lade batterierne op, mens man kombinerer afslapning med uforglemmelige ferieoplevelser. 

Contenido

D-vitaminer hjælper kroppen med at optage kalcium og forebygge lidelser som osteoporose, højt blodtryk og muskelsmerter. Det er videnskabeligt bevist, at kroppen producerer D-vitamin ved at være udsat for sollys, og derfor er De Kanariske Øer med kun lidt nedbør og mange soltimer et perfekt sted at komme i god humør, blive glad igen og få ”et skud vitaminer”. 

Contenido

Havvand, og især fra Atlanterhavet, indeholder 89 elementer, der også findes i vores krop, samt vitaminer og mikroorganismer, som frigiver antimikrobielle stoffer og hormoner, som huden kan optage og styrkes af. At bade i havet mindsker hudproblemer som acne, dermatitis og sår, samt eliminerer giftstoffer og virker afslappende.

Contenido

Havbrisen på de kanariske kyster er fyldt med mineraler og negative ioner med afslappende og afgiftende effekter. Derfor er luften meget gavnlig for åndedrætssystemet og giver huden fugt og pleje.

Contenido

Strandens sand er spækket med havsalt og anvendes derfor til behandlinger i mange wellness-centre. Det solvarme sand er yderst gavnligt mod slidgigt, leddegigt og smerter fra nervesystemet. Sandet har også en fremragende eksfolierende effekt, og en gåtur i sandet aktiverer kredsløbet og styrker benene.

Contenido

De Kanariske Øer tilbyder et bredt udvalg af wellness-centre med de seneste nyheder inden for behandlinger og en professionel og venlig betjening, som har gjort øerne til pionerer inden for helbred og hvile. Mange af centrene udnytter øernes naturlige ressourcer i behandlingerne, kombineret med alternative teknikker, til at tilbyde maksimalt velbehag i forbindelse med behandlingerne. 

Fire energifornyende behandlinger med naturlige elementer fra De Kanariske Øer.

Contenido

De Kanariske Øers vulkanske jord er særligt rig på varme geotermiske vande, mineraler og oligoelementer, og anvendes som base for en af de mest kendte terapiformer. Lermassen påføres direkte på huden og har en positiv effekt på leddegigt, inflammationer og åreknuder.

Contenido

Denne terapi anvender forskellige elementer fra havet, sammen eller hver for sig, som udgangspunkt: vand, alger, sand og andre stoffer udvundet fra havet. De centre, der tilbyder denne terapi, henter vandet ved kysten, hvorefter vandet steriliseres og opvarmes til brug i badekar, brusere og vandstråler med henblik på reduktion af stress, forbedring af blodkarrenes tilstand og reduktion af kropsfedt, samt andre gavnlige virkninger.

 

Contenido

Aloe vera gror vildt på øerne og har gode vækstforhold takket være det favorable klima. Derfor er den af en fremragende kvalitet. Aloeterapi er utroligt gavnlig for huden, idet den kombinerer en rensning med aloe vera-saft og tonic udvundet på aloe vera med peeling, omslag og til sidst en afslappende massage, altsammen med aloe veraens gavnlige effekter.

Contenido

Vinterapi er en behandling, som udnytter druer og vins antioxiderende effekt til at rense og nære huden. Virkningen er umiddelbart synlig, både i ansigtet og på kroppen. Druesaften påføres huden direkte for at udnyttet dens egenskaber, som har en tydelig foryngende effekt. Dette kan ske i termalbade, med omslag eller ved peeling.