Orienteringsrute i Hoya del Morcillo

Orienteringsløb gennem fyrreskovene på El Hierro

Hoya del Morcillo i midten af El Hierro giver dig mulighed for at fordybe dig i magiske omgivelser, overvældende natur og masser af ro, så du oplever hvert øjeblik fuldt ud. Denne frodige skov af kanariefyr – ikke langt fra den lille by El Pinar – har et rekreativt område, hvor orienteringsruten udgår fra. Desuden er det stedet, hvor vandrerruterne krydser hinanden, hvilket er prikken over i'et for fans af denne fritidsaktivitet.

Mikrorelieffer der kun findes på El Hierro

Dette orienteringsområde, som er det sydligste i Europa, er sandsynligvis et af de bedste og mest gennemførte, hvad angår denne type terræn. Det moderate relief, ændringerne i vegetationen, områder med masser af detaljer og mikrorelief gør, at det er nødvendigt hele tiden at nærlæse kortet. Området byder på meget flotte og krævende strækninger. Børn kan dog også nyde de meget sikre ruter, der er begrænset til omegnen af det rekreative område.

Parking
WC
Localidad
El Pinar
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Hoya del Morcillo orientación de El Hierro
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
7
257
13
262
10045