Orienteringsrute i Costa Calma

Orienteringsløb i sandklitter
Næsten lige på selve Costa Calma Strand i Pájara-kommunen (på Jandía-halvøen i det sydlige Fuerteventura) finder på du starten på en orienteringsrute, der går over klitter og sandområder. Vig uden om den typiske lave bevokning på egnen, og bliv overrasket over en lille fyrreskovs opdukken. Efter strabadserne, kan du slappe af på Costa Calma Strand med det smukke gyldne sand og de mange faciliteter.
En unik orienteringsrute på Fuerteventura
Et orienteringsområde, der er meget varieret, sjovt, krævende og langt fra almindeligt. Det sandede terræn, den lave vegetation og højdeforskellene giver tilsammen et krævende løb. Det er nødvendigt at læse kortet rigtigt og orientere sig korrekt efter højdekurverne. Det bedste ved det hele er, at der i selvsamme område efter strabadserne venter en skøn strand, som kan besøges sammen med de karakteristiske småbyer i omegnen. Det er også muligt at nyde det store fritidsudbud i turistområdet Pájara.
Parking
WC
Localidad
Pájara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Costa Calma orientación de Fuerteventura
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
4
257
13
262
10045