Orienteringsrute i Llanos de la Pez

Løb orienteringsløb i hjertet af Gran Canaria
Det er en unik oplevelse at løbe i dette smukke område på toppen af Gran Canaria i hjertet af biosfærereservatet. På en og samme dag kan du både løbe orienteringsløb og nyde synet af den lille by Tejeda, vandre op til den karakteristiske Roque Nublo og/eller tage de bedste fotos fra øens højeste punkt, Pico de las Nieves, hvor du kan få både Roque Nublo og Teide med på billedet.
Gran Canaria O-Meetings normale tilholdssted
Der findes rigtigt gode orienteringsruter i dette område, som omfatter meget varierede zoner, der muliggør træning af forskellige teknikker og løbsformer: skove med kanariefyr, områder med mikrorelief, åbent land, rutevalg, god læsbarhed ... Desuden er det også her, hvor man sædvanligvis afholder det største orienteringsløb på De Kanariske Øer, Gran Canaria O-Meeting, som hvert år til jul samler hundredvis af sportsfolk fra hele verden.
Parking
Restaurant
WC
Localidad
San Bartolomé de Tirajana
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Llanos de la Pez orientación de Gran Canaria
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045