Orienteringsrute i El Riachuelo

Orienteringsløb i Caldera de Taburiente
Efter at du har foretaget det obligatoriske besøg på besøgscentret i Caldera de Taburiente Nationalpark og beundret den imponerende udsigt fra udkigspunktet på Cumbrecita, kan du gå i gang med orienteringsruten på det anbefalede sted og nyde en dag med orienteringsløb i den tætte fyrreskov, som ligger i den nordlige del af La Palma. Fortsætter du nogle kilometer langs landevejen til El Paso, finder du alle nødvendige faciliteter.
La Palma og dens fyrreskove
Dette orienteringsområde byder på varieret terræn og tekniske elementer. En karakteristisk fyrreskov, som er let at bevæge sig igennem på trods af de moderate højdeforskelle, åbner op mod åbne landskaber med lav vegetation, hvor man finder gamle dyrkningsmure, vandførende skakter og traditionelle vandingssystemer. Orienteringsruten og Caldera de Taburiente besøgscenter giver et indblik i La Palmas vigtigste naturlige karakteristika, der har været med til danne grundlag for og forme indbyggernes traditioner.
Parking
Localidad
El Paso
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Riachuelo orientación de La Palma
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
5
257
13
262
10045