Orienteringsrute i El Bosquecillo

Løb orienteringsløb i Lanzarotes smukkeste landskaber
Dette dejlige orienteringsområde, som man kommer til via den lille by Haría (kendt som El Valle de las Mil Palmeras – "dalen med de tusind palmetræer"), giver mulighed for at nyde de flotteste udsigter på det nordlige Lanzarote. Du kan også se store dele af løbeområdet på Risco de Famara, der skærer sig igennem det enorme blå hav ved Chinijo-øerne, i fugleperspektiv. Området ligger på højderyggen Risco de Famara, der er et vulkansk landskab næsten uden trævækst og med en meget karakteristisk og usædvanlig natur.
Orienteringsrute på vulkansk terræn
Cafeteriet, som ligger i starten af ruten, giver mulighed for at nyde en dag sammen med familien i en egn med uforlignelig naturskønhed. Det vulkanske terræn, som overrasker ved ikke at være særligt almindeligt at løbe orienteringsløb på, byder på zoner med mikrorelief, hvilket fordrer, at man nærlæser kortet godt. Bevoksningen sætter ingen begrænsninger for et løb i højt tempo, men det er nødvendigt at passe på lavere vækster og være agtpågivende, da området et rigt på planter, som kun vokser dér. Sidst men ikke mindst gælder det om at undgå de farlige skråninger, som ligger i udkanten af orienteringsområdet.
Parking
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Bosquecillo orientación de Lanzarote
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
3
257
13
262
10045