Orienteringsrute i El Bosquecillo

Løb orienteringsløb i Lanzarotes smukkeste landskaber

Dette dejlige orienteringsområde, som man kommer til via den lille by Haría (kendt som El Valle de las Mil Palmeras – "dalen med de tusind palmetræer"), giver mulighed for at nyde de flotteste udsigter på det nordlige Lanzarote. Du kan også se store dele af løbeområdet på Risco de Famara, der skærer sig igennem det enorme blå hav ved Chinijo-øerne, i fugleperspektiv. Området ligger på højderyggen Risco de Famara, der er et vulkansk landskab næsten uden trævækst og med en meget karakteristisk og usædvanlig natur.

Orienteringsrute på vulkansk terræn

Cafeteriet, som ligger i starten af ruten, giver mulighed for at nyde en dag sammen med familien i en egn med uforlignelig naturskønhed. Det vulkanske terræn, som overrasker ved ikke at være særligt almindeligt at løbe orienteringsløb på, byder på zoner med mikrorelief, hvilket fordrer, at man nærlæser kortet godt. Bevoksningen sætter ingen begrænsninger for et løb i højt tempo, men det er nødvendigt at passe på lavere vækster og være agtpågivende, da området et rigt på planter, som kun vokser dér. Sidst men ikke mindst gælder det om at undgå de farlige skråninger, som ligger i udkanten af orienteringsområdet.

Parking
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Bosquecillo orientación de Lanzarote
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045