Orienteringsrute i Las Raíces

Orienteringsløb i skovene på Tenerife

På en sidevej til landevejen mod La Esperanza, der fører op til den majestætiske tinde Teide, ligger denne fantastiske fyrreskov (i den nordøstlige del af Tenerife). Ikke langt derfra ligger La Laguna (som er på UNESCOs verdensarvsliste) og den lille by Esperanza, der har alle basale faciliteter for de besøgende. Den særlige kanariefyr findes kun på De Kanariske Øer og er usædvanligt resistent over for ild. Desuden er den skøn at skue i landskabet og af stor økologisk betydning.

Områder med kanariefyr

Selvom der er zoner med tæt krat, giver størstedelen af området mulighed for en behagelig løbetur under fyrretræerne, masser af bjergskred og store højdeforskelle, skråninger og steder med stenet overflade. Ruteområdet er stort med meget tekniske zoner og et vidtgrenet stisystem, hvilket gør det muligt at planlægge forskellige træningspas, alt efter løberens målsætning og niveau. Efter løbeturen kan man nyde det rekreative område, som er angivet på kortet, eller besøge den historiske bydel i den nærliggende by La Laguna, der byder på en mængde kulturtilbud om dagen og masser af natteliv.

Parking
WC
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Las Raíces orientación de Tenerife
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045