Orienteringsrute i Las Raíces

Orienteringsløb i skovene på Tenerife
På en sidevej til landevejen mod La Esperanza, der fører op til den majestætiske tinde Teide, ligger denne fantastiske fyrreskov (i den nordøstlige del af Tenerife). Ikke langt derfra ligger La Laguna (som er på UNESCOs verdensarvsliste) og den lille by Esperanza, der har alle basale faciliteter for de besøgende. Den særlige kanariefyr findes kun på De Kanariske Øer og er usædvanligt resistent over for ild. Desuden er den skøn at skue i landskabet og af stor økologisk betydning.
Områder med kanariefyr
Selvom der er zoner med tæt krat, giver størstedelen af området mulighed for en behagelig løbetur under fyrretræerne, masser af bjergskred og store højdeforskelle, skråninger og steder med stenet overflade. Ruteområdet er stort med meget tekniske zoner og et vidtgrenet stisystem, hvilket gør det muligt at planlægge forskellige træningspas, alt efter løberens målsætning og niveau. Efter løbeturen kan man nyde det rekreative område, som er angivet på kortet, eller besøge den historiske bydel i den nærliggende by La Laguna, der byder på en mængde kulturtilbud om dagen og masser af natteliv.
Parking
WC
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Las Raíces orientación de Tenerife
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
1
257
13
262
10045