Paragliding i Puntallana

Fantastiske flyvninger hen over landskaber med bananplanter

La Palma er et sandt paradis, når det gælder paragliding, og et af de vigtigste flyveområder ligger gemt i Putallana kommune. Dette sted ligger i den nordøstlige del af øen, knap 10 km fra hovedbyen, Santa Cruz de La Palma, og giver mulighed for at nyde fantastiske flyvninger med utrolige panoramiske udsigter, over havet og det højeste punkt. De blotlægger et overvejende grønt landskab med et væld af palmer, bananplanter og opdyrkede marker, som tager sig endnu smukkere ud fra luften.

Du kan lande på toppen eller på Playa de Nogales

Startstedet i Puntallana, hvor vindene blæser i nordlig-nordøstlig retning, ligger i en højde af 430 m, og landinger i 240 meters højde sker på markerne, der støder op til landevejen. Med nordenvind er dette område lidt turbulent, selv om det er muligt at lave top landing og lande på selve bjerget, når blot man tager de nødvendige forholdsregler. Et andet landingssted i nærheden er Playa de Nogales med fint sort sand og en af de smukkeste strande på øen.

Højde
430 m
Localidad
Puntallana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
5
257
13
262
10045