SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske øer ijuli

Hvad kan du foretage dig i løbet af din ferie i juli? Alt det, du sætter dig for. Flygt fra de høje temperaturer, og nyd natur kultur og sport. Find en strand med gyldent sand, du altid har drømt om, opdag små charmerende landsbyer fulde af tradition, og find dit sted i bølgerne.
27° C
gennemsnits-
temperatur

12 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
En alsidig
sommer

Vi starter med den klassiske ferie i juli: de lange dage på stranden, hvor det eneste du skal gøre er at nyde solen, sandet og havet. Det være sig både, hvis du er til strande, der tilbyder en masse tjenester, som de jomfruelige strande, hvor du kan føle dig unik – du finder uden tvivl en strand, der behager dig.

Du kan også nyde årstidens lys til at nyde naturens friskhed og øernes smukke landskab gennem det omfattende net af stier.

Populære strande
Jomfruelige strande
Strande for børn
Stier

2
Længe leve
festhøjtideligheden
"Fiestas del
Carmen"

Én af de mest følelsesbetonerede højtideligheder til ære for havets beskytterinde er havprocessionen La Graciosa, som foregår på en lille ø beliggende nordvest for Lanzarote. Selv om dens areal ikke er mere end 30 km2, og den kun har to landsbyer, så deltager dens indbyggere i højtideligheden med ånd og sjæl.

Og efter festen er der intet som en dukkert i det turkise hav, der omringer denne specielle ø.

Caleta de Sebo
Rute gennem La Graciosa

3
Vindsæsonens
starter

Din ferie i juli er et af de bedste øjeblikke til at tage sejlet frem og begynde at kløve det kanariske vand. På denne tid af året er du ledsaget af passatvindende, og fralandsvinden vil føre dig gennem bølgerne. Derfor finder forskellige windsurf- og kitesurf-konkurrencer sted på denne tid af året.

Steder for windsurf
Steder for kitesurf

Badedragt
sandaler
– eller som vi kalder dem her: "cholas”.