Sejlads på åbent hav

Når man sejler på åbent hav kommer man i kontakt med naturen i dens reneste form. Det er en unik oplevelse for alle fem sanser, og på vandet omkring De Kanariske Øer en intens en af slagsen. Takket være sin geografiske placering og det gode vejr byder De Kanariske Øer på usædvanligt gode betingelser for sejllads, hvilket er velkendt verden over.

00:00
Título
The trade wind seas
Vídeo
Póster
el mar de los alisios
el mar de los alisios
Tipo
Ancho completo
Contenido

Passatvindene

Disse vinde betragtes som Atlanterhavets motor og har i århundreder blæst vind i skibenes sejl som drivkraft, når de pløjer sig vej gennem havets overflade. Det spanske navn for passatvinde (vientos alisios) stammer fra den latinske rod alis, hvilket betyder glat. Det siger noget om deres bløde og moderate karakter – de blæser regelmæssigt, men uden stor kraft. En ideel vind til sejlads, der giver mulighed for at nyde rolige familieture og ture til mere ekstreme steder, hvor man kan mærke hastigheden.

Contenido

En lang tradition for sejlads

De Kanariske Øers isolerede beliggenhed har gjort, at man har en lang søfartstradition, der strækker sig over mange århundreder. Øhavet er vuggen for store sportsfolk, og i farvandene omkring øerne er kimen til olympiske medaljetagere blevet lagt takket være de mange moderne og omfattende sejlerfaciliteter, der ligger spredt ud over øerne. 

Bådtyper som Finnjolle, 470, Flying Dutchman, Soling, Tornado, Star, Laser eller Latinersejl har dybe rødder og masser af tradition på øerne, så der findes en lang række skoler og dygtige instruktører, hvor man kan lære at sejle og finpudse sin kunnen.
 

Contenido

Hovedbegivenheder 

Størstedelen af den sejlsport, der dyrkes på De Kanariske Øer, henter støtte hos deres respektive forbund, så sportsbegivenheder er meget almindelige. Øhavet er hjemsted for begivenheder såsom ARC (Atlantic Rally for Cruisers), S.A.R. Princesa de Asturias og forskellige nationale mesterskaber.

Imagen
navegación - imagen tarjeta
navegación - imagen tarjeta