Sejlads på De Kanariske Øer

Takket være øgruppens geografiske placering og gode klima har den nogle exceptionelle forhold til sejlads året rundt – fra attraktive ruter mellem øerne, hvor man kan nyde landskabet, til krævende havsejlads.

00:00
Título
The trade wind seas
Vídeo
Póster
Navegar en las Islas Canarias
Navegar en las Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Contenido

De konstante passatvinde, der i hundredvis af år er blevet anset for værende Atlanterhavets motor, er ideelle til sejlads året rundt, og gør det muligt at nyde alt lige fra rolige strækninger til sejlture ude på åbent hav, hvor man fuldt ud kan opleve fornemmelsen af frihed.

Det fantastiske klima indbyder også til, at man lærer øerne bedre at kende. Den klare, skyfrie himmel med sparsomme nedbørsmængder takket være passatvindene og højtrykket ved Azorerne giver solrige dage med masser af lys – mere end noget andet sted i Europa.

Imagen
Landing navegación
Landing navegación
Contenido

Én af de primære fordele ved sejlads på De Kanariske Øer er, at afstandene mellem de otte øer ikke er særlige store, så det er muligt at besøge dem via sejlskib på mindre end en dag.

Dette gør det muligt at bevæge sig mellem og opleve hver enkelt ø på et hvilket som helst tidspunkt af året og nyde varieteten og rigdommen af deres landskaber, deres kultur og deres gastronomi.

Título

Kategori lystbådehavne og tjenester

Imagen
Banner Puertos y marinas en las Islas Canarias.
Banner Puertos y marinas en las Islas Canarias.
Contenido

De Kanariske Øer har mere end 30 havne og marinaer med kapacitet til både af en hvilken som helst type og længde. Her finder du moderne og avancerede installationer, der tilbyder et bredt udvalg af tjenester til båden såvel som til besætningen: rengøring og reparation af skroget, overvågning, hejse, workshops og skoler, nautiske fritidsaktiviteter, ruter til at opdage øerne, restauranter på landjorden, catering om bord på bådene ...

Her kan du finde en komplet oversigt over marinaer med blåt flag og alle de nødvendige oplysninger til at nyde sejladsen på De Kanariske Øer.

Contenido

At sejle på De Kanariske Øer er meget mere end bare at rejse fra den ene ø til den anden. Det betyder at være i kontakt med naturen i den reneste form – en unik oplevelse, hvor man bruger de fem sanser.

En modalitet tættere på havsejlads, langt væk fra fast grund, som er både attraktiv og krævende. En kontinuerlig udfordring, hvor vi skal bevise vores dygtighed og modstand over for havet og nyde vandet omkring øgruppen i fulde drag.

Contenido

De Kanariske Øer er kendt for at være en sikker turistdestination, der desuden er fortaler for bæredygtig turisme. Øgruppen er et sårbart territorium i forhold til klimaændringer, og derfor har turistsektoren øget sin forpligtelse til bæredygtighed og fokuserer på klimaneutralitet.

Målingen af CO2-fodaftrykket, dekarboniseringen, regenereringen og beskyttelsen af økosystemer er nogle af indsatsområderne til at nå en nulværdi så hurtigt som muligt. Og altid før 2050.

Contenido

I kraft af at det er øer, har De Kanariske Øer en nautisk tradition, der går hundredvis af år tilbage. Som en naturlig havn mellem Europa, Afrika og Amerika kan dette ses i form af de mange spor, de søfarende folk har efterladt sig. Et tegn på dette er indflydelsen af latinersejlet i deres skibe.

Imagen
Landing navegación
Landing navegación
Contenido

Øgruppen er også hjemstavn for store sportsfolk, og i vandet er der skabt olympiske medaljevindere takket være de moderne og komplette træningsanlæg på alle øerne.

Contenido

Discipliner som f.eks. Optimist, 420, 470, Láser, 29er, Snipe eller latinersejl har store rødder og tradition på øerne, og der er derfor et stort udvalg af kvalificerede skoler og trænere, hvor man kan lære at perfektionere dem.

Contenido

Vandet omkring De Kanariske Øer er kendt for dets gennemsigtighed og høje sigtbarhed. Et sandt dykkerparadis med en vandtemperatur, der ligger på de 19 grader gennemsnitligt om vinteren og 25 om sommeren, hvilket tilskynder yderligere til sejlads.

Derudover er der i øhavet tre havreservater, der beskytter dets flora og fauna: Havreservatet omkring øen La Graciosa og de små øer nord for Lanzarote, havreservatet omkring La Punta de La Restinga-Mar de las Calmas på El Hierro og havreservatet ved øen La Palma.

Nogle priviligerede omgivelser, hvor man kan nyde naturen og sejle i selskab med de mange forskellige hvalarter, der bor i området. Delfiner, grindehvaler, kaskelothvaler og finhvaler ... Mange har deres sædvanlige opholdssted omkring øerne, hvilket gør det nemmere at observere dem.

Título

Praktiske oplysninger

Imagen
Landing navegación
Landing navegación