El Verodal

Stranden med det røde vulkanske sand

Stranden El Verodal i den nordøstlige del af El Hierro ligger i det skønneste landskab i kommunen La Frontera. Strandens uovertrufne skønhed skyldes først og fremmest det karakteristiske røde, vulkanske sand, og den fortjener helt sikkert et besøg, selvom det ikke kan anbefales at tage en dukkert pga. de stærke understrømme. El Verodal er alligevel ganske velbesøgt pga. det aldeles seværdige og usædvanlige vulkanske landskab og de vældige klipper, der omkranser den. De store strømme af smeltet lava vidner om de enorme vulkanske kræfter ved de seneste udbrud i dette område af øen.

Nyd udsigten og naturen

Selvom det ikke kan anbefales at svømme her, og stranden heller ikke kan byde på de samme faciliteter som strandene ved turistområderne, er det uden tvivl umagen værd at besøge El Verodal og nyde denne helt specielle strand, som adskiller sig meget fra de øvrige på øen. Stranden ligger i et næsten uberørt område og er velegnet til dem, der foretrækker at være i kontakt med naturen og nyde de skønne landskaber. Ligesom resten af øen er dette område også karakteriseret ved sin stejle klippekyst, der danner kulisse for en skøn dag i naturen.

Længde
150 m
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
LGTBI
Localidad
El Verodal
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
7
9
262
10045