Playa de Cofete

Tolv kilometer uberørt strand på Fuerteventura

En af de mest jomfruelige strande med mindst byudvikling og størst udstrækning på De Kanariske Øer. Beliggende i den nordlige del af Jandía-halvøen, i det sydlige Fuerteventura, er Cofete en gave for øjet med sit uendelige lyse sand, det oprørte hav og en gennemgribende følelse af frihed. De tolv kilometer strand, få huse og ingen asfaltveje og det, at stedet er bedst at besøge med firehjulstrækker, er fortællende i sig selv. Ordet ’uberørt’ blev simpelthen skabt for at beskrive disse strande.

Badning ved Jandía-bjergene

Det er ikke så nemt at komme ud til Cofete-stranden. Det foregår ad grusvej. Vejen er 8,5 kilometer lang og har vanskelige passager, som er en udfordring for enhver chauffør. Allerede på udsigtspunktet på vejen derud vil man spærre øjnene op overfor Jandía-bjergenes storhed, landtangen El Islote og det rasende Atlanterhav, som man bør omgå med påpasselighed. Når man er kørt i gennem en lille landsby, hvor der er en restaurant, er der kun tilbage at parkere og nyde timelange gåture fra nord til syd. Det er en imponerende strand, som virkelig er turen værd.

Længde
6100 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
LGTBI
Localidad
Jandía
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
4
10
262
10045