Playa de El Castillo

Roligt hav, som ligger i læ af Caleta de Fuste-bugten
Ved Caleta de Fuste, i den østlige del af Fuerteventura, findes en særlig strand, hvis man søger afslapning i solen. El Castillo-stranden er en rolig strand, hvor de fastboende i Puerto de Rosario førhen tilbragte deres ferier. Det er en meget sikker strand med blødt, lyst sand, og eftersom den ligger i en bugt, er vandet roligt hele året. Stranden er ideel til afslapningsferie ved Atlanterhavet.
En turiststrand tæt ved lufthavnen på Fuerteventura
El Castillo-stranden ligger kun ti minutter fra lufthavnen på Fuerteventura, og selve navnet Fuerteventura stammer fra et fort fra 1700-tallet, som i dag rangerer som et sted af særlig kulturel interesse. Selvom der er tale om en turiststrand, kommer her også mange familier på grund af det brede udbud af servicefaciliteter: udlejning af hængekøjer og parasoller, bus- og taxiholdepladser samt en strandpromenade med masser af restauranter og ferielejligheder i direkte forbindelse med et butikscenter. Og da den tilmed ligger tæt på marinaen, kan man dyrke windsurfing, svømme sammen med sæler eller dykke ned og udforske havbunden.
Length
800 m
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
4
9
262
262
10045