Playa de La Concha på Lobos-øen

Badning på en sandstrand på Lobos-øen
Den vigtigste strand på øen Lobos, i det nordlige Fuerteventura, er meget velegnet til at begynde dagen for derefter at tage turen, som gennemløber den knap 4,5 kvadratkilometer store og næsten uberørte ø. Det er heller ikke nogen dårlig idé at slutte en udflugt med en vandretur på en lille ø, som man kun kan komme til med båd. Lige meget i hvilken sammenhæng, så er øen et pletskud, når man vil nyde Atlanterhavet, hvor det næsten altid ligger roligt - sommetider endog med havblik - og dertil sand, der er næsten helt hvidt og en strækning på over en kilometer med fuldstændig fred og ro.
Den bedste strand på Lobos med udsigt til Fuerteventura
La playa de La Concha ligger kun 10 minutters gang fra det afskibningssted, som forbinder med Corralejo og med godt 15 små havne på Lobos. Øens halvcirkelform, og den beskyttelse den får fra bugten, er af afgørende for, at dens vand er så klart og sommetider en helt smeltedigel af blå nuancer. Badning og afslapning på en lille ø som denne, som nærmest er helt øde og hvor solen næsten altid skinner, er som at føle livet strømme gennem sig. Så meget, at nogle camperer her og vender tilbage igen og igen.
Length
500 m
Nudist zone
Localidad
Islote de Lobos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
4
9
262
10045