Playa de Morro Jable

En eksotisk strand tæt ved shoppingområder på Fuerteventura
I det store turistområde, Morro Jable, i den sydlige del af Fuerteventura, findes en kæmpemæssig strand med hvidt sand og roligt vand i turkisblå og smaragdgrønne nuancer. Stedet er kendt som Morro Jable-stranden, og den strækker sig fra helt fra Las Gaviotas-stranden mod nord, til fiskerbyen, Morro Jable, mod syd. En spadseretur på strandvejen, som løber langs denne kilometerlange, eksotiske strand, er virkelig en nydelse ikke bare på grund af shoppingcentrene, men også på grund af udsigten til fyrtårnet i Morro Jable, hvis konturer står skarpt med havet i baggrunden.
Fire kilometer turiststrand ved Saladar de Jandía
Morro Jable-stranden er fire kilometer lang og er afgrænset af en bred strandvej med butikker, fritidscentre og restauranter, og selve Saladar de Jandía er udnævnt som et sted af videnskabelig interesse, eftersom man her har bevaret en type vegetation, som kan modstå saltvand, og som er meget sjælden på De Kanariske Øer. Der er tale om en turiststrand med livreddere, adskillige områder, hvor man kan leje hængekøjer og parasoller, udendørsbarer og steder, hvor man kan dyrke vandsportsaktiviteter såsom surfing og kajakroning. Det bedste? Her kan man leje sig ind på et hotel og nyde en dag ved stranden, og ved solnedgang kan man spise et dejligt aftensmåltid, mens man nyder udsigten til havet.
Length
4325 m
Localidad
Morrojable

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
4
9
262
262
10045