Playa de Sotavento

En ni kilometer lang uberørt strand på Fuerteventura

Hvis man skulle sætte ét eneste ord på Fuerteventura, så måtte det være: strande, Det er derfor nemt at beskrive det imponerende ved Sotavento helt kort: det er den mestkendte strand i verden. Bare dens udstrækning på hele ni kilometer, får en til at måbe. Når det er lavvande vinder øen så meget land, at nogle fastboende ligefrem mener, at Tenerife er den største af De Kanariske Øer. Her skinner solen permanent, her opstår store damme ved lavvande og med dens uendelige, lyse sand er den værdig til yderligere en betegnelse: et paradis.

Den mest populære strand til windsurfing og kitesurfing i Jandía

Sotavento består i realiteten af fem strande: La Barca, Risco del Paso, Mirador, Malnombre og Los Canarios. Man behøver ikke at vente til lavvande for at kunne gå lange, lange ture langs det klare vand. En sandtange beliggende 100 og 300 meter fra kysten, danner en tre kilometer stor lagune, der er ideel til at lære windsurfing eller kitesurfing, begge form for surfing er meget udbredte i området. Kikker man sig omkring, vil man kunne se sig selv helt alene omgivet af en kilometerlang sandstrand, et kæmpe ocean og mærke nydelsen i hver en fiber af kroppen. Det er virkelig stort.

Længde
9 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
Public transport
Todo el año
Viento
Roligt vand
LGTBI
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
4
9
262
10045