Playa de Viejo Rey

En kendt surferstrand i det sydvestlige Fuerteventura
Windsurfing og kitesurfing har vundet frem på strandene i Corralejo og i det sydlige Jandía, på Fuerteventura, men Viejo Rey-stranden har altid været den vigtigste for klassisk brætsurfing på de spanske øer. Stranden ligger i La Pared, området hedder sådan på grund af en mur, der i gamle dage delte øen i to, den er næsten en kilometer lang og den er ikke kun meget kendt blandt surfere, men også blandt folk, som elsker friheden og naturlivet, for her er masser af plads til alle.
Badning på en nudiststrand på Jandía-halvøen
De stærke vindforhold og kraftige bølger forklarer hvorfor stranden er så populær blandt surfere, men det anbefales at være varsom, når man bader her. Men når det er sagt, så er det klart, at det sorte sand, som visse steder er gyldent, strandens dimensioner, solen, der altid skinner, og det forfriskende ocean, gør stedet ideelt til at koble af, gå lange ture og nyde dagen. Viejo Rey-stranden ligger tæt ved boligområdet i La Pared og der findes også en anden bugt lige i nærheden, som gør stedet endnu mere attraktivt.
Length
250 m
Nudist zone
Localidad
Costa Calma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
4
9
262
262
10045