Anfi del Mar

En strand, hvor havet er lige så roligt som i en swimmingpool

Den dejlige strand, Anfi del Mar, ligger på den sydlige del af Gran Canaria, tæt på Mogán. Det er en strand med fint, hvidt sand, og vandet er så roligt, at man kan svømme rundt helt uforstyrret ligesom i en pool. Denne strand kan stærkt anbefales til familier med børn, for her kan de mindste more sig med at finde konkylier i sandet eller lege sørøvere i strandkanten.

Supermarkeder og cafeterier tæt på en strand for hele familien

På Anfi del Mar-stranden findes der talrige servicefaciliteter, som strandgæsterne kan benytte. Man kan leje kajakker og vandcykler, som hele familien kan forlyste sig med, men det er også muligt at slappe af i en hængekøje og bare lytte til havets sagte rislen. Tæt på stranden ligger et butikscenter med supermarkeder og cafeterier med snacks og drikkevarer, som man kan nyde på stranden.

Længde
180 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Roligt vand
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045