Las Burras

Sikker og rolig strand

Las Burras ligger ved kysten i kommunen San Bartolomé de Tirajana på den sydlige del af Gran Canaria, som er et af de største turistområder på De Kanariske Øer. Det er en populær strand, men med 300 meter i længden og 110 meter i bredden kan du uforstyrret hygge dig og slikke sol på en solseng eller slappe af under en parasol. Stranden er beskyttet af bølgebrydere, der giver stor sikkerhed og roligt vand, hvilket gør den ideel til selv de allermindste. Det er også grunden til, at denne hyggelige strand med det mørkegyldne sand er en af de foretrukne blandt børnefamilier.

Alle nødvendige faciliteter

Denne smukke strand med fint sand er ideel til en dukkert og solbadning. Las Burras har alle de faciliteter, der er nødvendige for at de besøgende kan nyde dagen på bedste vis: brusere, renholdning og udlejning af parasoller og solsenge. Der er også livreddere på stedet og særlige faciliteter til personer med nedsat mobilitet foruden en strandpromenade, hvor du kan nyde en afslappende gåtur, mens du beundrer den fantastiske udsigt over havet. Hvis du har lyst, kan du tage turen til fods hen til nabostrandene San Agustín og Playa del Inglés.

Længde
694 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Viento
Oleaje moderado
Localidad
San Agustín
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045