Playa de Amadores

En rolig strand i den sydvestlige del af Gran Canaria

I den sydvestlige del af Gran Canaria findes en rolig strand, der er som skabt til afslapning i solen. Det er Amadores-stranden, her er vandet helt roligt og på grund af beskyttende diger, er der er ingen bølger. Det bløde, hvide og gyldne sand lægger op til at tilbringe hele dagen i en hængekøje eller flyde rundt i strandkantens krystalklare vand i timevis og nyde roen, for her er hverken musik eller boldspil tilladt. Og når solnedgangstimen indtræffer, er der ikke noget bedre end at ligge i hængekøjen og se solen gå langsomt ned bag naboøen, Tenerife.

En tilgængelig strand for alle tæt på Puerto Rico

Amadores-stranden er forbundet med turiststedet Puerto Rico via en strandpromenade, der er en kilometer lang, svarende til en behagelig spadseretur. Stranden er formet som en bugt og omgivet af et bredt udbud af hoteller og ferielejligheder. Amadores-stranden har haft det blå flag lige siden 2004 takket være kvaliteten af sine servicefaciliteter: her kan man leje hængekøjer og parasoller, her er betalingsparkering og restauranter inde i et shoppingcenter, hvor man kan spise med udsigt til havet. Og specielt til bevægelseshæmmede er der stole, som både kan bruges på stranden og i vandet, gangbroer, svømmebøjer og net til hjælp under badning.

Længde
488 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Roligt vand
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045