Playa de Faneroque

En ideel, uberørt strand til folk, der dyrker vandring

Faneroque-stranden ligger i det nordøstlige hjørne af Gran Canaria, meget tæt på Agaete. Den ro, som man mærker på dette særlige sted langt fra bylivet, har gjort mange naturelskere interesserede. Man kan desuden kun komme til den lille uberørte Faneroque-strand til fods, og det gør stedet ideelt til at slutte en dagslang vandretur her med et bad i havet.

En rolig bugt midt i naturen på Gran Canaria

De stærke vind- og bølgeforhold, som man kan opleve på Faneroque-stranden gør, at man må være varsom når man tager sig en svømmetur i åbent hav eller et afslappende bad i et af de indbydende damme, som naturen selv danner mellem klipperne på stranden. Det fine, vulkanske sand i denne bugt og det behagelige klima på Gran Canaria tiltrækker året rundt folk, som søger et roligt sted, hvor de kan nyde havet og solen omgivet af ren natur.

Længde
260 m
Nudist zone
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Agaete
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045