Playa de San Agustín

En meget rolig turiststrand på Gran Canaria

I den sydlige del af Gran Canaria ligger San Augustín-stranden inde i et turistområde af samme navn. Der er tale om en turiststrand, som tilbyder de karakteristiske overnatningsmuligheder og serviceydelser, men det er samtidig en rolig strand, som ikke er overrendt. Om natten er her stille og roligt, og der ikke er nogen form for larm, som der kan være i udprægede turistområder. San Agustín-stranden er helt ideel til at slappe af på i nogle dage, og søger man adspredelse, ligger et af øens største centre for thalassoterapi tæt på.

En strand med mørkebrunt sand tæt på Playa del Inglés

San Augustín-stranden er en bystrand på over 600 meter med blødt, mørkebrunt sand. Her er havet roligt og der er næsten ingen strøm og lige tilpas med bølger, så de mindste kan more sig med at springe over dem i vandkanten. På den lange strandpromenade, som mod syd går over i turistområdet Playa del Inglés, er der adskillige udendørscaféer, barer og restauranter, hvor man kan spise. Man kan også leje hængekøjer og parasoller, og der er livreddere, styrtebade, gratis parkering samt busforbindelser ind til Maspalomas.

Længde
126 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
LGTBI
Localidad
San Agustín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045