Playa do Inglés

En af de mest kendte turiststrande på Gran Canaria

La playa del Inglés er en af de mest kendte turiststrande på Gran Canaria. Det er en næsten tre kilometer lang strand med gyldent sand og roligt vand beliggende på den sydlige del af øen ved det særlige naturreservat, Las Dunas de Maspalomas, hvor der også findes et stort antal hoteller og ferielejligheder. Langs hele stranden er der områder til familier og områder til sport, heriblandt volleyball og strandfodbold. Stedet er særdeles velegnet til strandferie med hele familien.

En meget stor familiestrand i turistområdet Playa del Inglés

La playa del Inglés er en meget lang strand, som strækker sig fra selve turistområdet Playa del Inglés, mod syd, til Punta de Maspalomas. I den nordlige del af stranden er der et stort udbud af overnatningsmuligheder og servicefaciliteter såsom udlejning af parasoller, badefaciliteter, styrtebade og udendørsbarer, hvor man kan spise. Og i takt med at stranden løber ud i La Punta, træder naturen mere i karakter og her finder man spots til surfing og rene naturområder.

Længde
2,7 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Aguas tranquilas
LGTBI
Localidad
Playa del Inglés - Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045