Puerto Rico

En ideel børnestrand på Gran Canaria

Puerto Rico-stranden ligger i Mogán, i den sydlige del af Gran Canaria. Den er 280 meter lang og især kendt som en afslappende familiestrand: her kan de mindste more sig med at lege i det gyldne sand eller lære at svømme i vandkanten, mens de voksne slapper af. Stranden er meget indbydende og havet ligger altid roligt, så man kan bade her hele året rundt.

Hele dagen med familien

Her er hængekøjer og parasoller samt et stor udbud af butikker og servicefaciliteter, så man kan tilbringe hele dagen med familien på Puerto Rico-stranden. Man kan sidde i skyggen og læse en bog, sejle en tur i kajak eller nyde en forfriskning i solen. Man kan komme hertil i bus, og der er også parkeringspladser, hvis man vil komme i bil.

Længde
274 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Roligt vand
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045