Playa de Las Conchas

Et charmerende sted i form af en stor strand

La Graciosa, tæt ved Lanzarote, er den beboede kanarieø med mindst tegn på menneskeliv. Øen er et helt skatkammer, som i sin nordlige del gemmer perler som Las Conchas, der er en strand med så mange karakteristiske egenskaber, at den er et must at se. Om man tager turen til fods - det tager cirka 45 minutter fra den største by - eller på cykel (20 minutter), så er det en sansemættet oplevelse at betræde strandens lyse sand og nyde oceanets blå farver, som ustandselig skifter. Hvis man reserverer i tilpas god tid i forvejen, er det sågar også muligt at besøge stedet i en 4x4-taxa, som er ét af de få køretøjer, der er tilladt på øen. Det vigtigste er, at man kommer derud. Og nyder det.

Strand med lyst sand og udsigt til småøerne Alegranza og Montaña Clara

Efter en behagelig tur til Caleta de Sebo at ankomme til Las Conchas og slappe af på det varme sand med udsigt til Atlanterhavet er det virkelig en fornøjelse. Det er nemt at finde vej i det ørkenagtige område. Solen, som altid skinner her, reflekterer sig i landskabet og bølgerne, der kan være ekstra kraftige, hvorfor badning ikke anbefales. Udsigten til Montaña Clara og Alegranza, de mange konkylier, som giver navn til øen og ensomheden, den rene luft og den frihed, man føler her, giver lyst til at vende tilbage den næste dag.

Længde
610 m
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
LGTBI
¡Aviso!
Badning på eget ansvar
Localidad
La Graciosa
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
8
10
262
10045