Playa de Las Conchas

Den største strand på La Graciosa
La Graciosa, tæt ved Lanzarote, er den beboede kanarieø med mindst tegn på menneskeliv. Øen er et helt skatkammer, som i sin nordlige del gemmer perler som Las Conchas-stranden, der er så indtagende, at man bare må derud. Om man tager turen til fods - det tager cirka 45 minutter fra den største by - eller på cykel (20 minutter), så er det en sansemættet oplevelse at betræde strandens lyse sand og nyde oceanets blå farver, som ustandselig skifter. Man kan også leje en firehjulstrækker, som er det eneste tilladte køretøj på øen. Det vigtigste er, at man kommer derud. Og nyder det.
Strand med lyst sand og udsigt til småøerne Alegranza og Montaña Clara
Efter en behagelig tur til Caleta de Sebo er det virkelig en fornøjelse af smide sig i det varme sand og bade nøgen eller påklædt. Det er nemt at finde vej i det ørkenagtige område. Solen, som altid skinner her, giver lyst til at bade, men man bør dog være forsigtig med bølgerne og understrømmen. Udsigten til Montaña Clara og Alegranza, de mange konkylier, som giver navn til øen og ensomheden, den rene luft og den frihed, man føler her, giver lyst til at vende tilbage den næste dag.
Length
600 m
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
8
10
262
10045