Playa La Francesa

En strand med hvidt sand på øen La Graciosa

Nordøst for Lanzarote ligger den lille ø La Graciosa. Øen måler er kun 30 kvadratkilometer og dens kystlinje er fuld af bugter og uberørte strande, en af de mest bemærkelsesværdige er La Francesa. Strandens fine, hvide sand står i flot kontrast til det turkisblå havvand, og dens hesteskolignende udformning i sydlig retning gør, at havet næsten altid er roligt. I den sydlige del af La Graciosa finder man en fantastisk udsigt til havet og strædet og til den enorme bjergformation kaldet Famara-klippevæggen, som er den største på hele nordvestkysten af Lanzarote.

En uberørt strand med opankringsområde ved Lanzarote

La Francesa er en uberørt strand to kilometer fra Caleta de Sebo, som er den største by på øen La Graciosa. En lille times gang ad en sti langs kysten fører ud til denne uberørte strand. Et område med klipper deler stranden i to dele, og når højvandet fylder bugten dannes en rigtig lagune med helt stille vand. På La Francesa-stranden finder man ydermere et område med opankringsområde til skibe, og man kan således tilbringe hele dagen her på sin båd fortøjret til en ø langt fra verdens støj og larm.

Længde
435 m
Sin vigilancia
Roligt vand
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
8
9
262
262
10045