Charco verde

En strand på La Palma omgivet af natur

I den sydvestlige del af La Palma, kun to kilometer fra Puerto Naos, ligger Charco Verde-stranden. Den ligger midt i naturen og er den bedste strand man kan tage til med børn, når man samtidig gerne vil opleve en spændende natur: havet ved denne indbydende bugt, der er omgivet af klippevægge og bananpalmer, er så roligt, at hele familien trygt kan boltre sig i sandet og i vandet. Det er meget nemt at komme til Charco Verde i bil, og her findes der også parkeringsmuligheder.

Bugten er nem at komme til og der er en udendørsbar

Den 150 meter lange Charco Verde strand har en udendørsbar med terrasse, hvor man kan købe mad og drikke. Stranden er tilgængelig og har ramper og gangbroer, der er specielt tilpasset bevægelseshæmmede og barnevogne. Der er også udendørs styrtebade på denne palmebevoksede bugt, hvor timerne flyver af sted, mens børn og voksne nyder ferien fuldt ud.

Længde
150 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
5
9
262
262
10045