Playa de Los Cancajos

En vulkansk strand tæt ved Santa Cruz på La Palma

Los Cancajos-stranden ligger på østkysten af La Palma, to kilometer nord for lufthavnen og også to kilometer fra øens hovedby, Santa Cruz de la Palma. Stranden danner en bugt, som de vulkanske klipper beskytter mod bølgerne, så vandet er roligt året rundt og byder på en utrolig rigdom af liv under vandet. Stedet er derfor ideelt til at tage dykkerprøve og komme i gang med at dyrke denne form for vandsport.

Snorkling på en strand, som til dels er en bystrand, med alle former for servicefaciliteter

Bystranden Los Cancajos har sort sand og meget små bølger, som gør stedet meget velegnet til dykning og snorkling. Her findes toiletforhold, styrtebade og man kan leje parasoller og hængekøjer. Der findes også parkering, busforbindelser og særlige adgangsfaciliteter for bevægelseshæmmede. Tæt her ved er der adskillige restauranter, hvor man med udsigt til havet kan nyde lækre, friske fisk, og der findes også ferielejligheder og to hoteller fra H10-kæden med henholdsvis tre og fire stjerner, som kan sikre en rigtig afslapningsferie på La Palma.

Længde
624 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Breña Baja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
5
9
262
262
10045