Playa de Nogales

En af de bedste strande på La Palma

La playa de Nogales, som er en af de bedste strande på La Palma, afspejler stort set, hvad denne smukke ø har at byde på: bjerge, vandrestier, lava, oceanet og masser af grønne pletter. Beliggende i byen Puntallana, i den nordlige del af øen, har stedets vulkanske sand med enkelte blå og grå nuancer, den storslåede klippevæg og det mægtige Atlanterhav gjort stedet til et sikkert rejsemål for surfere, nudister og folk, som holder af ensomheden, en smuk udsigt og vandreture. Og hvis havet ligger roligt, kan man virkelig bade her som det kun er muligt få andre steder på øen.

Badning i Puntallana ved klippevæggen

I forhold til andre uberørte strande er vejen til Nogales-stranden i god stand. Der er en parkeringsplads og en 500 meter lang sti fører ned til denne vidunderlige uberørte strand, der er blandt de mest autentiske på De Kanariske Øer Ud over badningens styrkende virkning, er stedet virkelig et besøg værd, hvis man søger fred og ro og naturens nærhed. Udsigten og kontrasten mellem de grønne områder mod nord, det sorte sand og det blå Atlanterhav giver dette sted et idyllisk skær.

Længde
450 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Puntallana
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
5
10
262
262
10045