Playa de Puerto Naos

En strand med blåt flag på La Palma

La playa de Puerto Naos er den største strand på øen La Palma. Den ligger i den sydøstlige del af øen i forbindelse med det største turiststed: Puerto Naos. Stranden er kendt for sit høje serviceniveau og det eftertragtede blå flag, som den har haft siden 2007 og som har gjort den til en af de vigtigste strande på øen. Puerto Naos er også et mødested for folk, der dyrker paragliding og stedet, hvor man kan opleve denne form for flyvning som noget spektakulært, mens man er på strandferie på La Palma.

En strand med sort sand i Puerto Naos, hvor man kan dykke om natten

Det sorte sand på stranden i Puerto Naos er af vulkansk oprindelse, men på grund af klippestøv har det også olivengrønne nuancer. Her finder man en strandpromenade med kokospalmer, som giver skygge til badegæsterne og som ligger op til spisesteder og udendørsrestauranter, hvor man kan opleve den spændende lokale madkunst. Stranden ligger tæt på hoteller og ferielejligheder, og der er sørget for gode adgangsfaciliteter også for bevægelseshæmmede. Og når solen går ned kan man dyrke nattedykning og udforske havbunden på La Palma på en ny og overraskende måde.

Længde
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
5
9
262
262
10045