Punta Larga

Her kan man nyde solnedgangen

Puntalarga er en lille strand med sort sand ligesom de fleste andre strande i området. Stranden er opstået mellem tre lavatunger, der er strømmet ud i havet og har skabt en lille bugt, hvor man finder denne godt 100 meter lange strand. Den er nem at komme til, og tidevandet er roligt, hvilket gør den til en populær strand blandt børnefamilier.

Andre faciliteter

Denne strand har servicetjenester, som hjælper os med at nyde en afslappende dag, blandt andet en beskyttende bølgebryder med en front på 240 meter, adgangstrapper til havet og muligheder for at spise.

Længde
110 metros de largo y 25 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Sin vigilancia
Roligt vand
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
5
9
262
10045