Stranden Bajamar

En strand ved siden af Santa Cruz de la Palma

Stranden Bajamar ligger på østsiden af øen La Palma. Det er en af de mest besøgte strande blandt lokalbefolkningen hele året. Den ligger meget tæt på Santa Cruz de La Palma mellem lystbådehavnen og det naturlige mindesmærke Risco de la Concepción, og lige i nærheden er der både cafeterier og restauranter. Ved stranden Bajamar er der desuden parkering. Sandet er sort, og stranden er ca. 700 meter lang.

Se solopgangen fra havnepromenaden

For at lære kysten Breña Alta, hvor stranden Bajamar ligger, bedre at kende er det en god idé at gå langs havnepromenaden, der forbinder bugten med Santa Cruz de La Palma og efterfølgende nyde dagen under solens stråler på stranden. Stranden Bajamar og omegn er desuden et af de bedste steder på La Palma til at se solopgangen. Er der nogen bedre måde at starte ferien med familien eller din partner på?

Længde
700 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Breña Alta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
5
9
262
262
10045