Stranden Echentive

En exceptionel strand mellem vulkaner

Stranden Echentive på den sydlige del af La Palma er en af øens nyeste strande. Den opstod i 1971 efter vulkanen Teneguías udbrud. Den er en del af det naturlige mindesmærke Volcanes de Teneguía, og den ligger således midt i et særdeles smukt landskab. Den er ca. 275 lang og på trods af de tilsyneladende vilde omgivelser er den nem at komme til i bil eller via gangstier.

Afslapning blandt naturlige lavaformationer

Det enestående landskab, der omkranser stranden Echentive, skjuler nogle fantastiske naturlige lavaformationer, hvor det er muligt at nyde et afslappende bad, selv på dage med store bølger. Lige ved siden af ligger Fuente Santa, et kildeudspring med helbredende vand, der blev begravet af det samme vulkanudbrud, der dannede stranden. Gå langs de gangstier, der omkranser stranden Echentive og opdag dens historie og hemmeligheder. Det er en af de fascinerende aktiviteter i dette skjulte hjørne af La Palma.

Længde
230 m
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Fuencaliente
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
5
9
262
10045