Stranden El Faro

En uforstyrret strand, men tilgængelig

Stranden El Faro ligger på den sydlige del af La Palma, en fantastisk beliggenhed til at nyde solen, havet og det smukke landskab i området. De imponerende klipper og de to fyrtårne, et af dem er fra starten af det tyvende århundrede, gør denne strand til en utroligt smuk enklave. Det ideelle sted til dem, der ønsker en tilgængelig strand, som man kan komme til i bil eller med bus, men som ligger langt fra byen

Svømning og dykning ved siden af et fyrtårn

Straks efter ankomsten til stranden El Faro bliver den besøgende overrasket over det fantastiske landskab af sten og lava, over at svømme ved siden af det gamle fyrtårn og over fiskebådene, der er trukket op på stranden. Havbunden ved El Faro er en af de foretrukne blandt, dem der elsker snorkling og fiskeri. På denne strand på La Palma er bølgerne ikke så høje, der er toiletter og en strandbar.

Længde
85 m
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
5
9
262
10045