Stranden Puerto de Tazacorte

En strand omgivet af natur

Stranden Puerto de Tazacorte ligger på den vestlige side af La Palma i kommunen Tazacorte. Stranden er perfekt til dem, der ønsker et sted omgivet af natur, men som stadig har alle bekvemmeligheder. Stranden Puerto de Tazacorte ligger ved udløbet af en dal, langt fra byens larm men med restauranter og cafeterier lige ved stranden. Der er desuden bekvemmeligheder som udlejning af solsenge, strandpromenade, busstoppested og parkering.

Familiemiljø på en rolig strand

Vandet ved stranden Puerto de Tazacorte er helt roligt og perfekt til at nyde havet og solen for børn og voksne i alle aldre, fordi der er en mole, der stopper havstrømmen og bølgerne. Atmosfæren ved denne strand med sort sand er god til familier, perfekt til de helt små, der kan lege i vandkanten og lære andre børn at kende, mens de voksne går en tur eller tager solbad ved siden af de farvestrålende huse, der er så karakteristiske for Tazacorte

Længde
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
5
9
262
262
10045