Caleta del Mero

Klitter med hvidt sand og vulkanske sten

De hvide sandklitter kan ses på begge sider af vejen, og det turkisblå vand står i stærk kontrast til de mørke vulkanske sten. Alt dette medvirker til Caleta del Meros særlige charme. Denne smukke strand, der ligger i et skønt, paradisisk naturområde i den nordlige del af Lanzarote i Haría-kommunen, kan nås i bil eller bus. Der er parkeringsmuligheder ved stranden. Det er et godt sted at koble af og nyde et af de smukkeste områder på øen, selvom bølgerne også er velegnede til forskellige typer vandsport, som f.eks. surfing.

Naturområde med krystalklart vand

Det er også muligt at slå lejr i Caleta del Mero og nyde flere dage med sol og hav i harmoni med naturen, hvis man har indhentet tilladelse fra myndighederne på Lanzarote i forvejen. Stranden ligger ikke langt fra strandene Las Cocinillas og Caletón Blanco, og alle, der besøger dette fantastiske naturlandskab med klitter og krystalklart vand, forelsker sig i stedet. Det er utvivlsomt et unikt sted på øen, hvor du kan tilbringe en uforglemmelig dag.

Længde
60 m
Parking
Sin vigilancia
Roligt vand
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
3
9
262
10045